Palvelut

- Kilpauintivalmennus - Kunto-uintivalmennus - Triathlon-valmennus - Personal training - Ravitsemusneuvonta-Tyhy-paketit-Rentoutus

Kilpauinti

Valmennnan kilpauimareita. Haluatko toisen valmentajan antamaan vaihtelua harjoitteluusi tai haluaisitko kenties oman valmentajan? Onko tähtäimessä tavoite johon kaipaisit yksityisvalmennusta.  

Kuntouinti

Haluatko kehittää tekniikkaasi? Haluatko uusia työkaluja uintiisi? Tarjoan monipuolisuutta uintiharjoitteluusi ja tekniikoihisi. Haluatko uintiohjelman? Loimaalla pyörii myös säännöllinen ryhmä 2xvko aikuisuimareille. Kysy lisää.

Triathlonuinti

Kaipaako triathlon harrastuksesi uintiosuus hiomista? Katsotaan tekniikka kuntoon ja muutama vinkkivitonen uintiharjoitteluusi. Saat myös uintiin harjoitteluohjelman.

Uintitekniikka- klinikat paikkakunnallesi

Onko sinulla joku porukka, joka haluaa tehosetin uintitekniikoiden hiomiseen? Pidän tekniikka-klinikoita ympäri Suomen tilauksesta tai välillä järjestän itsekkin. 

Kysy tarjous. 

Personal training

Haluatko jonkun, joka auttaa sinut löytämään liikunnan sopimaan arkeesi ja ohjaa sinut harjoittelemaan oikein. Kaipaatko apua salitreenaamiseen tekniikoiden ja ohjelmien suhteen? 

Varaa ilmainen konsultaatio ja katsotaan juuri sinun mieltymyksiisi sopiva paketti.

Ravitsemusohjaus ja ruokavalion suunnittelu

Kaipaatko apua hektisen arjen ruokailuihin.Yleisin ongelma on, että syömme liian vähän tai väärin. Haluan, että ruokailutottumukset jäävät pysyväksi. En pidä dieeteistä. Ruokavalioni on myös salliva. Katsotaan sinulle helppo ja arkeen sujahtava ruokavalio.

Harjoitusohjelmien suunnittelu

Suunnittelen harjoitteluohjelmia salille, triathloniin, pyöräilyyn, juoksuun. 

Ota yhteyttä mikäli haluat ohjelman.

Kehonhuolto

Tulossa myös kehonhuolto pienryhmiä, jossa venytellään, rullaillaan, harjoitetaan liikkuvuutta ja rentoudutaan.