Uintileirit

ME, TEHOKAKSIKKO, JÄRJESTÄMME UINTILEIREJÄ AIKUISILLE (KUNTOUIMARIT JA TRIATHLONISTIT)

KETÄ ME OLLAAN???

No minun esittely löytyykin tietoa minusta- osiossa. Olen intohimoinen uimari, joka aloitti 38 vuotiaana. Olen kilpauintivalmentaja. Tyylini on persoonaani liittyen räväkkä, hyvinkin vahvalla huumorillakin höystetty, osuvin mielikuvin kerrottu asiat ja kiitosta olen saanut siitä, että ymmärrettävästi ja ammattitaitoisesti valmennan. 

Mun kaverina on Linda Nurmi. Hän on entinen kilpauimari, joka on uinut EM- ja MM- tasolla asti. Nykyään hän toimii fysioterapeuttina ja kuntouimareiden valmentajana. Linda on lempeä ja rauhallinen. 


Koska olemme hyvinkin erilaisia niin täydennämme toisiamme. Meillä kemiat kohtaa ja meidän uinnin oppi-isät ovat samoja joten meidän valmennusfilosofiamme osuu juurikin samaan lootaan. Ja koska Linda on fyssari niin voimme erittäin hyvin ottaa huomioon myös erilaiset vaivat ja reagoida niihin heti oikein. 

Tähän asti olemme järjestäneet 3 leiriä. Nämä ovat olleet Haukiputaalla, Oulussa ja viimeisin nyt 4/2024 Kuortaneella, joka on kyllä huikea paikka. Huippu majoitus, huippu ruoka (täyshoito), huiput oheisharjoittelutilat ja huippu ympäristö ja luonto. 

Leireillämme saat paljon työkaluja omaan uintiharjoitteluun ja saat arvokassta omaa aikaa ja unohdat hetkeksi työt, opinnot, arjen. 

Seuraappa meidän sivujamme ja some kanavia niin saatte tiedon heti seuraavasta leiristä. 

www.lindanurmi.fi  @lindathefish @sportintti  @sportintti_palvelut