Tietoa minusta

Heippa, olen vasta aikuisiällä löytänyt liikunnan ja terveelliset elämäntavat arkeeni. Olen rempseä, elämyksiä hakeva ja helposti lähestyttävä. Minut saa helposti yllytettyä uusiin haasteisiin ja elämyksiin. Rakastan uintia niin hallissa kuin kesäisin avovedessä. Hevoset on kuuluneet myös aina elämääni. Tykkään voimaharjoittelusta, swimrunista, triathlonista. Rentoudun luonnossa.

Olen tehnyt hoitotyötä yli 20v. Kiinnostuin 5 vuotta sitten uinnista. Aloin harjoittelemaan ja pian olinkin jo ensimmäisissä kisoissa masters- uimarina. Se oli kivaa! Sillä tiellä olen edelleen. Lumipalloefektinä tuli kiinnostus uintivalmentamiseen ja lähdin kehittämään itseäni sillä saralla. Opiskelin personal traineriksi kansainvälisessä koulutuksessa. Olen käynyt uimaliiton taso 1 ja taso 2 koulutukset sekä monia muita lisäkursseja. Lisäksi olen käynyt menttaalipuolelle psyykkinen valmennus osa 1 kurssin. Marraskuussa 2023 viimeisimpänä äänimaljarentoutuskoulutus. Ravitsemus on myös lempilapseni. Olen myös laadukkaiden suomalaisen arctic nutritionin villiravintotuotteiden edustaja.

Valmentajana käytän omaa persoonaani. Pyrin selittämään asiat käytännönläheisesti ja helposti ymmärrettävästi. Valmentaessani unohdan kaiken muun. En kuule enkä nää ympärilleni kun uppoudun valmentamiseen. Naurua ja huumoria ei puutu mutta tarvittaessa osaan myös olla hiljaa jos niin pyydetään :) Myös tietynlainen kuri pysyy kuitenkin.

Koko kesän 2023 mietin mikä palvelu multa puuttuu. Tajusin, että hektisen arjen pakokeinot eli rentoutus ja palautuminen. Kouluttauduin äänimaljarentoutuksen peruskurssin. Rupesin tuumasta toimeen ja marraskuussa 2023 avasin toimitilan Hirvikoskelle, Loimaalle. Toivon, että se on teille pakopaikka arjesta ja pääsette rentoutumaan eri hoidoissa.