Tervetuloa!!

KUKA MINÄ OLEN?


Olen tavallinen työssäkäyvä perheenäiti, joka elää ruuhkavuosia. Lempinimeni on Tintti. Löysin 38-vuotiaana liikunnan ilon uinnin myötä ja nyt haluan auttaa myös muita sen löytämään.

Valmistuin Personal traineriksi maaliskuussa 2021 ja haluan olla helposti lähestyttävä ja vauvasta vaariin tarjoan jokaiselle sen mitä kukanenkin haluaa.

Sydäntä lähellä on kuntourheilu ja etenkin uinti, triathlon ja kuntourheiluun liittyvä voimaharjoittelu.


MITÄ MINÄ TARJOAN?

Tarjoan palveluita ruokavalioista treeniohjelmiin ja pt-paketteihin, ryhmäliikuntaa kaikille avoimina ryhminä mutta myös "suljetuille" ryhmille esim. urheiluseurat/joukkueet, työporukat, ystäväporukat tms. Lisäksi pidän luentoja ravinnosta sekä psyykkeen merkityksestä urheilussa.

Kilpauinti ja uintivalmennus on vienyt sydämeni. Se on kivaa!! Harrastan itse kilpauintia ja valmennan kilpauimareita Loimaan uimaseurassa. Olen käynyt uimaliiton valmentaja I- kurssin ja minulla on vahva osaaminen uinnin opettamisesta kaiken tasoisille ja ikäisille uimareille. Näin ollen tarjoan myös uintikursseja sekä yksityistunteja.

Palautetta uimareilta:

" Tintti osaa selittää niin, että sen tajuaa",

" Tintti havainnollistaa hauskoilla mielikuvilla liikkeiden suorittamista",

"Kannustava",

" Hyvä valmentaja",

" Kivoja treenejä",

"Aika menee nopeasti ja on kivaa".


Hyvinvointi ja elämäntapamuutos lisäsi mielenkiintoani ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Olipa sitten tavoitteesi parantaa kuntoa, juosta 10km, päästä joku triathlon maaliin, opetella uimaan oikealla tekniikalla, avovesiuinti, kuntourheilu, punttisali ja voimaharjoittelu...KAIKILLE LÖYTYY JOTAKIN!

Haluan valmentaa omalla persoonalla ja ottaa jokaisen teistä vastaan juuri siitä elämäntilanteesta ja sellaisena kuin se kullakin on. Yhdessä me katsomme sitten toiveet ja tavoitteet. Pyrin lähtemään aina pienin askelin liikkeelle, näin ollen muutos on asiakkaallekkin miellyttävämpi. Tietysti myös kertarysäyksellä voidaan lähteä liikkeelle. Asiakkaan toiveet ovat tärkein josta lähdetään rakentamaan päiviä ja viikkoja eteenpäin.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä, oli kysymys tai toive mikä tahansa. Olitpa nuori tai iäkkäämpi, urheilullinen tai ei-urheilullinen, kaikki voi löytää liikunnan omaan elämäänsä.


Jokainen asiakas on yksilö ja luodaan näin ollen yksilöllinen tavoite ja suunnitelma.Uutiset

Loimaa mini- triathlon (13.04.2022)
Ilmoittautuminen avattu!! Katso kohdasta kurssit lisätietoja

13.04.2022  Loimaa mini- triathlon
01.11.2021  Aikuisten uinti jatkuu!!
13.06.2021  LOIMAAN TRIATHLON